Wednesday, April 26, 2006

Kusmi Tea


Endnu har jeg ikke besluttet mig til, hvordan jeg synes, at te eller the bør staves. Underligt - kan man sige, eftersom netop jeg drikker så uendelig mange kopper af det pr. dag. Man kan vel nærmest - uden at tage munden for fuld - kalde mit forhold til den drik for passioneret. Derfor må tiden være inde til en beslutning på det område: Te, te, te, te ,te må blive min stavemåde (i hvert fald indtil jeg ombestemmer mig).

Det er selvfølgelig gået op mange af mine venner, at fænomenet teblade vækker stor glæde hos mig. Og netop i kraft af dette, er jeg nu blevet den heldige ejer af en skønneste dåse Kusmi Tea i aften Kashmir Tchai - en te, som er lavet efter en traditionel nepalesisk opskrift. Den er blevet smagt af undertegnede - og hoooold da op hvor er den forrygende. Smagfuld men alligevel blød - hmmm umuligt at beskrive uden at lyde mærkelig.

Kusmi Tea er et firma som blev skabt i St. Petersborg tilbage i 1867, og hører i sandhed til kategorien 'gourmet'. Det ses eftersigende også på prisen, skal det lige tilføjes!

Men nu er jeg blevet den heldige ejer at sådan en gang Kusmi te - og tilmed er dåsen virkelig smuk. Jo, jo der er ikke sparet på noget der. Så mange tak for den smagfulde gave.

Og skulle der være en eller to tedrikkere derude, vil jeg lige anbefale denne side også -
Tea Swap

Og så kan jeg klart love, at det ikke er sidste gang, at te vil være på programmet
her.

1 comment:

bentheobold29626618 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.